Hozzávalók:
200 g natúr, cukrozatlan gesztenyemassza
100 g darált mandula
0,5 dl kókusztejszín
2 ek glicin/eritrit/pici sztívia
1 tk vaniliaőrlemény
holland kakaópor
A kakaón kívül mindent keverj össze masszává, formázz belőle golyókat, végül a kakaóban forgasd át őket és kész.
![](https://static.wixstatic.com/media/bd9881_0e513ca3c5e447a3abc85ea482a5c8e9~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_998,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/bd9881_0e513ca3c5e447a3abc85ea482a5c8e9~mv2.jpg)
Mandula helyett lehet diót is használni, a kakaóport pedig kókuszreszelékre vagy akár darált mákra cserélni.
Nézd meg a gesztenyés linzer és mézeskalács recepteket is!