top of page
Search
  • Writer's pictureCsonka Júlia

Mit üzen a HPV a lelkednek?

Ha megjelenik egy nemi úton (is) terjedő vírus, ami hosszú időn keresztül a tüneteivel vagy a puszta jelenlétének tudatában megkeseríti a mindennapokat... kétségtelen, hogy nemcsak az immunrendszerünknek üzen, hanem a lelkünknek, tudatunknak, tudatalattinknak is.



Mire gondolok pontosan, amit érdemes lehet megvizsgálni magadban, ha a fertőzés lelkileg megvisel?

  • Ha egy adott személy a fertőzés forrása, milyen a kapcsolatod vele? Valóban őszinte, intim, egymásra figyelő, szeretetteljes a kapcsolat? Ébresztett benned valaha kétséget, bizonytalanságot? Társul ehhez a személyhez bármilyen ambivalens érzés? Olyasmire gondolok ami benned alapvetően pozitív, de mivel a rá adott reakciója negatív, ezért félelmet, kétséget, fájdalmat, önvádat kelt vagy hagy maga után. Mennyire becsülöd magad és ő mennyire becsül téged? A vele töltött idő a saját magad iránti szeretetnek és tiszteletnek egy megnyilvánulása vagy felér egy komoly önbántalmazással? Mi marad utána? Lehet, hogy a vírusfertőzés üzeni, hogy egy ilyen kapcsolódásban már nincs maradásod, haladéktalanul tovább és magasabb szintre kell lépned?

  • A közeg, ahol felnőttél, számítottál Te ott igazán, járt neked a törődés, a szeretet, a boldogság, felszabadultság, könnyedség? Mihez vagy szokva?

  • Milyen kép él benned az élet örömeivel kapcsolatban? Szabad/nem szabad, jár/nem jár?

  • Szabad szeretned és szeretet befogadnod ezeknek minden pozitív megnyilvánulásával együtt, vezeklés nélkül?

Ezek a kérdések ki-ki számára furcsák, távoliak vagy épp elgondolkodtatóak lehetnek attól függően, hogy mennyire szólítja most meg és tud a felsorolt érzésekkel azonosulni.


Két dolog viszont biztos. Az egyik, hogy tudati szinten senki nem akar rosszat magának, viszont hogy mélyebb rétegekben mi mozgat, ezzel érdemes lehet foglalkozni.


A másik, és ezzel visszakanyarodnék az előző bejegyzéshez és a videóhoz: egy testet, lelket megviselő fertőzésből/betegségből meglátásom szerint kívül-belül újjá kell születni. Ezt az üzenetet hordozza. Éppen ezért, aki nem hallja meg lényének, szervezetének a segélykiáltását és csak külső felületi kezeléssel akarja orvosolni a negatív állapotot, két kulcsfontosságú tényezőt hanyagol el, ami a továbbiakban még megbosszulhatja magát.


Ne mondj le a jóllétedről, vedd a kezedbe az irányítást! A felszabaduláshoz tenned kell magadért. Ehhez ajánlom szívből a személyes konzultációt és az immunrősítő komplex táplálkozási prgramot.

bottom of page