Hozzávalók:
15 dkg gesztenyeliszt
1 egész tojás (vagy 1 ek útifűmaghéj + 3 ek víz összekeverve, kocsonyásodva)
3 ek olvasztott kókuszzsír
2 ek glicin/sztívia/eritrit
1 tk vaniliaőrlemény
1 csipet só
lekvár a ragasztáshoz (lehetőleg cukorszármazéktól mentes)
A tésztához valókat gyúrd össze, majd tedd a hűtőbe 10 percre pihenni. Ezután nyújtsd és szaggasd ki a linzereket.
Kókuszzsírral kikent vagy sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben 10 perc alatt süsd készre.
Végül a lekvárral ragaszd össze a felső és az alsó oldalakat és kész.
Próbáljátok ki a hagyományos verzió helyett, sokkal finomabb és jobb ezt kínálni a karácsonyi főfogás után!
Comments