top of page

Pajzsmirigy-támogató
komplex táplálkozási program

"Megjött az újabb vérvétel eredménye. Ezt az új endokrinológus kérte, hogy csináljuk meg, mert nem akartam szedni a gyógyszert, és mondta, nézzük meg nélküle is az eredményeket. Úgy, hogy kb. 80%-osan tudom tartani az étkezést és szedem a vitaminokat, megint javult mind a három pajzsmirigy mutató! Múltkor éppen csak határon belül volt mindhárom, most pedig a normális közepe felé mozdult el mind. Csak meg akartam osztani és megköszönni ezredszer <3"

"Sportorvosi miatt vettek vért és képzeld, 85 az anti-TPO-m! Idejét sem tudom, hogy mikor volt ennyi, 1030-ról indultunk, ugye... És fogyok is végre."

"Az ajánlott diéta és májtámogatás mellett nekem idén a vitiligóm kezdett eltűnni: két nagy folt szinte teljesen, közelről nézve alig látszik, még pár pigmenthiányos rész, nem nagyobb, mint egy-egy anyajegy, a harmadik nagy foltom pedig 50%-ban eltűnt."

Sokan nem tudják, hogy a pajzsmirigy működését az étrendünk mennyire befolyásolja. Oka van annak, ha a pajzsmirigy elkezd alul vagy túlműködni, és annak is, ha begyullad, amit magam is tapasztaltam.
Nagymértékben határozza meg a szerkezetét, működését, hogy milyen táplálékok vannak, illetve milyen tápanyagok nincsenek megfelelő mennyiségben a szervezetünkben és milyen a külső-belső életmódunk.

Ha a pajzsmirigyeddel probléma van, nagyon fontos komplexen támogatni egészen az emésztőrendszertől kezdve. Tudtad ezt? Ha nem, akkor ebben is segít a program a következőképpen:

  • előzetes laborelemzéssel;

  • előzetes komplex állapotfelméréssel (emésztési, hormonális állapotod, étkezési és életmódbeli szokásaid);

  • 60-90 perces, átfogó online konzultációval;

  • több mint 40 oldalas komplex, személyedre szabott részletes táplálkozási útmutatóval és ajánlással, ami a pajzsmirigyed működésének támogatásához és tápanyagbeli összefüggések megértéséhez szükséges és kulcsfontosságú, hogy tudd mit miért, mire;

  • személyes mintaétrenddel, ami neked készül az alkati sajátosságaid is figyelembe véve;

  • számodra összeállított étrendkiegészítő ajánlással az aktuális állapotodra - teljesen egyedi, sablonmentes és független ajánlás;

  • receptes kiskönyvvel, több mint 70 ételvariációval érzékenységeid figyelembe véve, rengeteg tippel és ötlettel, hozzávalók, tiszta beszerzési források tematikus listájával, ami a tiszta, hormonrendszert kímélő életmódod tovább támogatja;

  • négyhetes e-mailes kapcsolattartással a konzultáció után.

 

Ne hanyagold el a pajzsmirigy pillangó igényeit, jelzéseit, konkrét tápanyagokra van szüksége!
A tudás, amit a program által kapsz, átfogó segítségedre lesz, hogy hosszú távon tudd támogatni a működését.

139 000 Ft

 

 

A konzultáció és a program nem helyettesít szakorvosi diagnosztikát és kezelést.

bottom of page