Visszajelzések

A prolaktinom 1348 volt tavaly novemberben. A 6 évvel ezelőtt terhesség előtt is nagyon a felső határon volt, azt mondták, ezért nem esek teherbe. Akkor már gyógyszert szedettek velem, ami hatástalan volt, és nem is bírtam. Ma (01.23.) 326-ra lement. Alig tudom elhinni. ♥ Neked köszönhetem."

"Nagyon hasznos volt a beszélgetésünk, sok mindenre fény derült. Azután rögtön változtattam is egy-két dolgon és máris érezhető a hatása. Évek óta először fordult velem elő, hogy a ciklusom első napján egyáltalán nem görcsöltem! Sokkal több energiám volt, még tornáztam is, pedig korábban a menzesz első két napján ez elképzelhetetlen volt. Ráadásul ebben a ciklusban a hüvelyflórámmal sem volt semmi gond, és a barnázás sem fordult elő. Izgatottan várom a további pozitív változásokat! :) Köszönöm még egyszer a segítséget! Nagyon örülök, hogy rád találtam, ajánlani foglak másoknak is! :)" 

"Azt hittem, nagyon nehéz lesz az irányvonalakat betartani, de be kell hogy valljam, könnyedén megy. Mintha az egész testem csak erre várt volna. 

Megszűnt a refluxom, nem fáj evés után a gyomrom és sokkal energikusabb, életvidámabb vagyok. Nagyon köszönök mindent!" 

"Senki sem nézi és vizsgálja az embert olyan átfogón, mint te. Ajánlak mindenkinek!" 

"Most jutottam el oda, hogy mindent alaposan átolvastam! Eddig azt hittem, hogy sok mindent tudok ezekről a témákról, de te rámutattál, hogy még sok mindent tudok tanulni és a mindennapokban alkalmazni. Nagyon-nagyon tetszenek az anyagok, illetve a megközelítés, ami egészen más, mint amilyenekkel eddig dolgom volt.
Nagyon jól elmagyaráztad és rámutattál az összefüggésekre.
A legjobban a beszerzési helyes rész tetszett a fotókkal, illetve, hogy mit lehet tenni, ha éppen nincs idő/lehetőség főzni/előkészülni."

"Emésztés, tranzit, könnyedség, nagyon jó. Erőnlét is és alaphangulat is. Fura, de a múltté a krónikus zombiság. Világos gondolataim vannak újra, és vág az eszem, ahogy szokott.
A legnagyobb hír, hogy mintha változott volna az arcbőröm, simább és a foltok húzódnak vissza. Regenerálódik, a karom sem pirosodik annyira ki fürdés után. Annyira jó jobban lenni! Köszönöm!"

"Mióta így étkezem, drasztikusan javult az alvásom."

"Olyan összefüggésekre mutatott rá a táplálkozásom és a testi tüneteim között, amikre én sosem gondoltam volna. A konzultáció során kitöltött kérdőív és labor eredménye alapján rögtön meg tudta mondani, mit érdemes elhagynom, hogy bőrproblémáim és alhasi görcseim elmúljanak. A konzultáció után pár nappal egy nagyon részletes étrendet kaptam tele fontos információkkal, aminek az életembe iktatásán folyamatosan dolgozom. Nagyon meglepődtem, hogy már 1,5-2 hét után látható eredményeket tapasztaltam a bőröm állapotán, és a hasi görcseim is nagy mértékben csökkentek, pedig még mindig folyamatban van az általa javasolt étrendre való átállásom. Hálás vagyok neki érte és szívből ajánlom!" 

"Szia Julcsi! El szeretném mesélni neked, hogy fölkeltem ma reggel, léptem három lépést és konkrétan a bokámig csúszott a pár napja még teljesen jó nadrág. Gondoltam, ez főként a te sikered, és mindenképp megosztanám. :)" 

"Számomra hihetetlen mennyire gyorsan reagált a testem. Azt hittem a barátcserje lesz ami a legtöbb változást hozza, így nem is számítottam semmi különösre, de nem. Még el sem kezdtem szedni amikor legutóbb megjött  és abszolút nem görcsöltem, nem fájtak előtte napokig a melleim és rendesen tudtam koncentrálni a munkámban is. Ezenkívül a legmeglepőbb számomra az volt, hogy elhagyhattam a tejsavas hüvelyzuhanyt. Nőgyógyászom tanácsára renderesen használtam heti 2x az állandó fertőzések miatt, de még ez sem nyújtott tökéletes megoldást. Most viszont mióta skype-oltunk nem használtam és örömmel mondhatom, hogy semmi bajom! El sem tudom mondani mekkora megkönnyebbülés ez! :) Összességében sokkal jobban érzem magam a bőrömben mint eddig és elég könnyen ment az átállás az új étrendre. Előtte olyan sokáig szenvedtem különféle problémáktól, már arra sem emlékeztem milyen ha az ember jól van. Sosem gondoltam, hogy lesz ez másképp, az orvosom is csak legyinteni szokott, hogy vannak akik ilyenek és kész. Most viszont minden szuper és ez elég felszabadító érzés! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra! :)" 

"Olyan szép az arcbőröm, kb. 5-6 éve nem volt ilyen sima. Olyan, mint egy kisbabának." 

"Ebben az évben feltűnően fokozódott az allergiám, ami főként a szénanáthában és az ekcémámban jelent meg. Emellett az arcomon nagyon sok, nehezen múló pattanás is megjelent. A táplálkozási tanácsadás és a részletes laboreredmények kiértékelése rámutatott a hiányállapotaimra és megmutatta, hogy visszakaphatom a kontrollt a testem felett (ekcéma, allergia). Az allergizáló ételek elhagyásával, csökkentésével már azonnal szép eredményeket értem el a pattanások tekintetében, az arcom kitisztult, és az ekcémám is szépen alakul. Számomra igazán fontos, hogy egy szakember ne a végletességek vagy a mindent vagy semmit elv képviselője legyen. Julcsi objektív és a tudományos elvekre támaszkodik, emellett megértő és támogató is, ami miatt könnyedén megnyíltam, mert az éreztem, hogy elfogadnak. Forduljatok hozzá bizalommal, csak ajánlani tudom." 

"Most jött meg és kb. meg se éreztem. Meg azt érzem, mintha kivasalták volna az idegeimet, nincs az az állandó belső feszülés. Ez egy csoda."

"Szia Julcsi! A találkozónk után tudtam, hogy csak fokozatosan fogok tudni az étkezéseimen és a szokásaimon változtatni, ezért először az általad javasolt étrendkiegészítőket szereztem be. Sajnos e téren nagyon elveszett voltam korábban, bár tudtam nagyjából az irányt, mégsem kaptam senkitől előtted határozott, komplex segítséget. Utólag tudatosult bennem, hogy a menstruációm előtt és alatt teljesen tünetmentes voltam, egy görcsöm sem volt, az előjeleket is alig éreztem. Biztos vagyok benne hogy ez Neked köszönhető!

"Köszönöm, hogy megtanítottad, mi is az a táplálék, amire minden nap szüksége van az emberi szervezetnek. Elmúlt a hajhullásom és nagyon megerősödtek a körmeim. Ha betartom az utasításaidat, már nem kerülök kajakómába étkezés után." 

"40 évesen azt vettem észre, hogy a bőröm egy élettelen sivataggá vált, hiába szedtem a reklámok által tutinak gondolt vitaminokat és használtam jól csengő nevű krémeket. A szemem alatt este ha bekrémeztem, reggel már újra teljesen száraz volt, és minél többször kentem a "márkás termékekkel", annál rosszabb lett, annál inkább kívánta a következő dózist. Egy ördögi kör volt. Most, hogy több hónapja szedem az általad ajánlott valódi vitaminokat, feltöltődött a szervezetem annyira, hogy semmi szemránckrémet nem használok csak egy természetes alapú aloe vera gélt az egész arcomra, de azt sem lenne feltétlenül szükséges. A változtatások hatására a napi szinten használt testápolót is félre tehettem."

"Elkezdtem készíteni az ételeidet és isteni finomak (a férjemnek is ízlik - ez meglepő, mert elég válogatós). 
Az anyag nagyon tömény, de érthető, már úton vannak a vitaminok is, amiket írtál. A hatás már megvan, ujjonganak a bélbolyhaim. :) Kellemes napot neked és köszönöm az eddigi segítséget! Csodát teszel!!"

"Javult a közérzetem és 3 kg lement egy hónap alatt. Jelentkezem még hogy haladok."

"Végre valaki, akitől olyan dolgokat hallok, amiket senki mástól és sehol máshol. Értve ezt a táplálkozásra, táplálékkiegészítőkre és a szüléssel kapcsolatos dolgokra egyaránt. Tőled mindig tanulok valami érdekeset és fontosat. A vitaminjaim és egyéb táplálékkiegészítőim tekintetében is nagyon hasznos volt, hogy megtudtam, nem voltak jól hasznosulók az eddigiek, és lecserélhettem olyanokra, amik tisztán tartalmazzák az adott hatóanyagot és jól hasznosuló formában. Számomra elsődleges, hogy mit viszek be a szervezetembe, ezért bőrápolás szempontjából is jó volt megtudni, hogy amit eddig használtam, tele volt szintetikus adalékkal és azért is volt gyulladt pattanásos és viszketető a bőröm állandóan. Lecseréltem mindent az általad ajánlottakra kívül-belül és 1-2 hónap alatt letisztult a bőröm." 

"A receptek nagyon-nagyon bejönnek, abszolút az én ízvilágom. Nagyon hasonlóan eszem amúgy, de azért rácsodálkoztam egy-egy összefüggésre és annyi mindent nem tudtam. Szeretem érteni a működésem. Tényleg igazán hasznos, amiket küldtél. "

"Nagyon jót beszélgettünk a táplálkozással és a dúlasággal kapcsolatbban. Minden kérdésemre választ kaptam. :) Kedves, türelmes, segítőkész, felkészült." 

"Köszönöm a pénteki napot, igazán jó volt átbeszélni a problémáimat."

"Nagyon érdekes számomra amivel foglalkozol és hihetetlenül hasznos. Kár, hogy kevesen vannak ezekkel tisztában."