Visszajelzések

"Képzeld, most jövök a nőgyógyásztól és eltűnt a ciszta a jobb petefészkemről, amit már több mint két éve nézegettünk a nőgyógyásszal. Nagyon örülök! :)))) Köszönöm a sok segítséget!"

"A prolaktinom 1348 volt tavaly novemberben. A 6 évvel ezelőtt terhesség előtt is nagyon a felső határon volt, azt mondták, ezért nem esek teherbe. Akkor már gyógyszert szedettek velem, ami hatástalan volt, és nem is bírtam. Ma (01.23.) 326-ra lement. Alig tudom elhinni. ♥ Neked köszönhetem."

"Nagyon hasznos volt a beszélgetésünk, sok mindenre fény derült. Azután rögtön változtattam is egy-két dolgon és máris érezhető a hatása. Évek óta először fordult velem elő, hogy a ciklusom első napján egyáltalán nem görcsöltem! Sokkal több energiám volt, még tornáztam is, pedig korábban a menzesz első két napján ez elképzelhetetlen volt. Ráadásul ebben a ciklusban a hüvelyflórámmal sem volt semmi gond, és a barnázás sem fordult elő. Izgatottan várom a további pozitív változásokat! :) Köszönöm még egyszer a segítséget! Nagyon örülök, hogy rád találtam, ajánlani foglak másoknak is! :)" 

"Szuperül vagyok. Ismét megjött időben, szinte hihetetlen, egy éve nem volt rendszeres ciklusom, ez már a második mióta követem a tanácsokat. Az anyagcserém rendben, a bőröm nagyon szépen letisztult, és a hajam sem hullik."

"Azt hittem, nagyon nehéz lesz az irányvonalakat betartani, de be kell hogy valljam, könnyedén megy. Mintha az egész testem csak erre várt volna. 

Megszűnt a refluxom, nem fáj evés után a gyomrom és sokkal energikusabb, életvidámabb vagyok. Nagyon köszönök mindent!" 

"Jobb a közérzetem, leadtam 6 kg-ot. A hajam sem hullik már, kezdenek visszanőni a babahajak :)"

"Mindenképp szerettem volna neked visszajelzést írni, aminek úgy érzem most jött el az ideje. A citológiai lelet és a HPV szűrés eredményét a tegnapi napon kaptam meg, amelyek sok idő után végre teljesen negatív eredményt mutattak, a gyulladás is elmúlt. :) Nagyon boldog vagyok és örülök neki! Végig úgy fogtam fel, hogy minden rosszban van valami jó, a műtétek, az orvoshoz járás, a betegség miatt érzett bizonytalanság és a félelem végül egy teljesen új útra terelt. Életmódot váltottam és megtanultam értékelni, hogy egészséges vagyok, sok jó embert megismerhettem, köztük téged is, ezúton köszönöm a támogatást és hasznos tanácsokat. :) A célom az, hogy ez az eredmény ilyen maradjon, igyekszem mindent megtenni érte a jövőben is. Köszönöm :) és minden jót, első sorban nagyon jó egészséget kívánok neked és a családodnak!"

"Senki sem nézi és vizsgálja az embert olyan átfogón, mint te. Ajánlak mindenkinek!" 

“Ha röviden szeretném megfogalmazni, akkor a körülöttem lévők szavaival élve "Atyaég, de jól nézel ki!"
Összességében nagyon jól érzem magamat, minden nap hálát adok, hogy rátalaltam erre az útra, és Te, egy kulcsot adtál a kezembe a saját testemhez. Viszont tudom, hogy belépni az ajtón, és végig menni az úton nekem kell, de a kapott tudástár, mint egy térkép, vezet engem.
Amiket tapasztalok pozitivan:
- fogyás - bár nem olyan ütemben, ahogy én gondoltam, de így legalább nincs diéta érzésem - olyan nadrágokat veszek magamra lazán, amit fel sem tudtam már húzni
- a bőröm nagyon szépen kitisztult, puha lett, szépen barnul
- a ciklusom 36 napról 28 napra állt (ez a 2.alkalom volt, remélem így is marad)
- önbecsülés, önbizalom növekedés
- és biztos még nagyon sok minden van, amiket észre sem veszek...
Vannak nehezebb napok, inkább mentálisan szükséges nagyobb erőfeszítés, tanulom, tapasztalom még magamat. Vannak korábbi "rossz" szokásaim, amiket le kell küzdenem, de ez az életmód az eredményeivel meggyőz arról, hogy megéri minden befektetett energia.
Aki kicsit is nyitott a témára, mindenkit hozzád küldök.
De rájöttem arra is, hogy készen kell állni erre, az ellenállást letenni, befogadónak lenni, szellemileg, lelkileg és fizikailag is készen állni. Nekem az implementáció olyan gyorsan és zökkenőmentesen történt, hogy most is azon gondolkodom milyen csillagállás volt, kinek hova hálálkodjak. Aztán rájöttem, hogy nem kell messze menni, magamnak kell hálásnak lennem, hisz minden döntés az én kezemben van. És ez a legjobb döntés volt, hogy Téged választottalak segítőmnek ” 

"Még nem találkoztam ilyen kedves és segítőkész emberrel, aki ilyen nagy tudással bír."

"Nagyon szépen köszönöm a rengeteg hasznos receptet, tanácsot, a gyomorpanaszaim teljesen megszűntek! A táplálékkiegészítőket 99%-ban sikerült beszereznem és még csak két hete szedem őket, de máris sokkal jobb a közérzetem. Az anyagokat, amiket küldtél esténként mindig előveszem és átolvasom, mert mindig találok benne olyan dolgot, amin előzőleg átsiklottam."

"Jól alakult minden, jól érzem magam, közel tíz kilótól sikerült megszabadulnom."

"Most jutottam el oda, hogy mindent alaposan átolvastam! Eddig azt hittem, hogy sok mindent tudok ezekről a témákról, de te rámutattál, hogy még sok mindent tudok tanulni és a mindennapokban alkalmazni. Nagyon-nagyon tetszenek az anyagok, illetve a megközelítés, ami egészen más, mint amilyenekkel eddig dolgom volt.
Nagyon jól elmagyaráztad és rámutattál az összefüggésekre.
A legjobban a beszerzési helyes rész tetszett a fotókkal, illetve, hogy mit lehet tenni, ha éppen nincs idő/lehetőség főzni/előkészülni."

"Nagyon szépen köszönöm a munkádat, segítséged, profi munka. Volt már két tanácsadóval dolgom, de ilyen munkát senki nem tudott nyújtani. Még egyszer köszönöm!"

"Emésztés, tranzit, könnyedség, nagyon jó. Erőnlét is és alaphangulat is. Fura, de a múltté a krónikus zombiság. Világos gondolataim vannak újra, és vág az eszem, ahogy szokott.
A legnagyobb hír, hogy mintha változott volna az arcbőröm, simább és a foltok húzódnak vissza. Regenerálódik, a karom sem pirosodik annyira ki fürdés után. Annyira jó jobban lenni! Köszönöm!"

"Mióta így étkezem, drasztikusan javult az alvásom."

"Olyan összefüggésekre mutatott rá a táplálkozásom és a testi tüneteim között, amikre én sosem gondoltam volna. A konzultáció során kitöltött kérdőív és labor eredménye alapján rögtön meg tudta mondani, mit érdemes elhagynom, hogy bőrproblémáim és alhasi görcseim elmúljanak. A konzultáció után pár nappal egy nagyon részletes étrendet kaptam tele fontos információkkal, aminek az életembe iktatásán folyamatosan dolgozom. Nagyon meglepődtem, hogy már 1,5-2 hét után látható eredményeket tapasztaltam a bőröm állapotán, és a hasi görcseim is nagy mértékben csökkentek, pedig még mindig folyamatban van az általa javasolt étrendre való átállásom. Hálás vagyok neki érte és szívből ajánlom!" 

"El szeretném mesélni neked, hogy fölkeltem ma reggel, léptem három lépést és konkrétan a bokámig csúszott a pár napja még teljesen jó nadrág. Gondoltam, ez főként a te sikered, és mindenképp megosztanám. :)" 

"Számomra hihetetlen mennyire gyorsan reagált a testem. Azt hittem a barátcserje lesz ami a legtöbb változást hozza, így nem is számítottam semmi különösre, de nem. Még el sem kezdtem szedni amikor legutóbb megjött  és abszolút nem görcsöltem, nem fájtak előtte napokig a melleim és rendesen tudtam koncentrálni a munkámban is. Ezenkívül a legmeglepőbb számomra az volt, hogy elhagyhattam a tejsavas hüvelyzuhanyt. Nőgyógyászom tanácsára renderesen használtam heti 2x az állandó fertőzések miatt, de még ez sem nyújtott tökéletes megoldást. Most viszont mióta skype-oltunk nem használtam és örömmel mondhatom, hogy semmi bajom! El sem tudom mondani mekkora megkönnyebbülés ez! :) Összességében sokkal jobban érzem magam a bőrömben mint eddig és elég könnyen ment az átállás az új étrendre. Előtte olyan sokáig szenvedtem különféle problémáktól, már arra sem emlékeztem milyen ha az ember jól van. Sosem gondoltam, hogy lesz ez másképp, az orvosom is csak legyinteni szokott, hogy vannak akik ilyenek és kész. Most viszont minden szuper és ez elég felszabadító érzés! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra! :)" 

"Olyan szép az arcbőröm, kb. 5-6 éve nem volt ilyen sima. Olyan, mint egy kisbabának." 

"Ebben az évben feltűnően fokozódott az allergiám, ami főként a szénanáthában és az ekcémámban jelent meg. Emellett az arcomon nagyon sok, nehezen múló pattanás is megjelent. A táplálkozási tanácsadás és a részletes laboreredmények kiértékelése rámutatott a hiányállapotaimra és megmutatta, hogy visszakaphatom a kontrollt a testem felett (ekcéma, allergia). Az allergizáló ételek elhagyásával, csökkentésével már azonnal szép eredményeket értem el a pattanások tekintetében, az arcom kitisztult, és az ekcémám is szépen alakul. Számomra igazán fontos, hogy egy szakember ne a végletességek vagy a mindent vagy semmit elv képviselője legyen. Julcsi objektív és a tudományos elvekre támaszkodik, emellett megértő és támogató is, ami miatt könnyedén megnyíltam, mert az éreztem, hogy elfogadnak. Forduljatok hozzá bizalommal, csak ajánlani tudom." 

"Most jött meg és kb. meg se éreztem. Meg azt érzem, mintha kivasalták volna az idegeimet, nincs az az állandó belső feszülés. Ez egy csoda."

"A találkozónk után tudtam, hogy csak fokozatosan fogok tudni az étkezéseimen és a szokásaimon változtatni, ezért először az általad javasolt étrendkiegészítőket szereztem be. Sajnos e téren nagyon elveszett voltam korábban, bár tudtam nagyjából az irányt, mégsem kaptam senkitől előtted határozott, komplex segítséget. Utólag tudatosult bennem, hogy a menstruációm előtt és alatt teljesen tünetmentes voltam, egy görcsöm sem volt, az előjeleket is alig éreztem. Biztos vagyok benne hogy ez Neked köszönhető!

"Köszönöm, hogy megtanítottad, mi is az a táplálék, amire minden nap szüksége van az emberi szervezetnek. Elmúlt a hajhullásom és nagyon megerősödtek a körmeim. Ha betartom az utasításaidat, már nem kerülök kajakómába étkezés után." 

"40 évesen azt vettem észre, hogy a bőröm egy élettelen sivataggá vált, hiába szedtem a reklámok által tutinak gondolt vitaminokat és használtam jól csengő nevű krémeket. A szemem alatt este ha bekrémeztem, reggel már újra teljesen száraz volt, és minél többször kentem a "márkás termékekkel", annál rosszabb lett, annál inkább kívánta a következő dózist. Egy ördögi kör volt. Most, hogy több hónapja szedem az általad ajánlott valódi vitaminokat, feltöltődött a szervezetem annyira, hogy semmi szemránckrémet nem használok csak egy természetes alapú aloe vera gélt az egész arcomra, de azt sem lenne feltétlenül szükséges. A változtatások hatására a napi szinten használt testápolót is félre tehettem."

"Elkezdtem készíteni az ételeidet és isteni finomak (a férjemnek is ízlik - ez meglepő, mert elég válogatós). 
Az anyag nagyon tömény, de érthető, már úton vannak a vitaminok is, amiket írtál. A hatás már megvan, ujjonganak a bélbolyhaim. :) Kellemes napot neked és köszönöm az eddigi segítséget! Csodát teszel!!"

"Javult a közérzetem és 3 kg lement egy hónap alatt. Jelentkezem még hogy haladok."

"Végre valaki, akitől olyan dolgokat hallok, amiket senki mástól és sehol máshol. Értve ezt a táplálkozásra, táplálékkiegészítőkre és a szüléssel kapcsolatos dolgokra egyaránt. Tőled mindig tanulok valami érdekeset és fontosat. A vitaminjaim és egyéb táplálékkiegészítőim tekintetében is nagyon hasznos volt, hogy megtudtam, nem voltak jól hasznosulók az eddigiek, és lecserélhettem olyanokra, amik tisztán tartalmazzák az adott hatóanyagot és jól hasznosuló formában. Számomra elsődleges, hogy mit viszek be a szervezetembe, ezért bőrápolás szempontjából is jó volt megtudni, hogy amit eddig használtam, tele volt szintetikus adalékkal és azért is volt gyulladt pattanásos és viszketető a bőröm állandóan. Lecseréltem mindent az általad ajánlottakra kívül-belül és 1-2 hónap alatt letisztult a bőröm." 

"A receptek nagyon-nagyon bejönnek, abszolút az én ízvilágom. Nagyon hasonlóan eszem amúgy, de azért rácsodálkoztam egy-egy összefüggésre és annyi mindent nem tudtam. Szeretem érteni a működésem. Tényleg igazán hasznos, amiket küldtél. "

"Nagyon érdekes számomra amivel foglalkozol és hihetetlenül hasznos. Kár, hogy kevesen vannak ezekkel tisztában."
"Sehol nem olvastam eddig ilyen átfogóan a táplálkozásról és ennek összefüggéseiről. Teljesen megváltozóban van a szemléletem ezen a téren. Köszönet a sok tudásmegosztásért!"
"Nagyon köszönöm a sok segítséget. :) Rengeteget tanultam Tőled magamról és a szervezetem működéséről."
"Köszönöm az empatikus hozzáállást, ami az étrenden is átjön (nem arra fókuszál, hogy mit nem ehetek, hanem hogy mennyi mindent igen)! Ez át fog segíteni a nehezebb napokon is." 

 

"Nagyon jót beszélgettünk a táplálkozással és a dúlasággal kapcsolatban. Minden kérdésemre választ kaptam. :) Kedves, türelmes, segítőkész, felkészült." 

"Köszönöm a pénteki napot, igazán jó volt átbeszélni a problémáimat."

"Köszönöm szépen ezt a nagyon profi munkát! Már megkezdtem az anyag olvasását. Áttekinthető, pontos, hasznos... huh, hát fokozhatnám. ♥"

"Figyelem az oldaladat új infókért, nem tervezed, hogy könyvet adsz ki? Annyira jó, hogy összeszeded azokat a dolgokat amikről sehol sem hallani..."