top of page

Visszajelzések

Orvos létemre nyilván tisztában voltam az egyes szerveink működésével, a hormonrendszerrel, de így összefüggéseiben igazából most értettem meg az egészet, hogy mennyire egymásra épül minden. Rengeteg aha-élmény ért olvasás közben.
Próbálok mindent a leírtak alapján csinálni... tökéletesen tarthatóak a "szabályok", sőt az étel adagok néha még soknak is bizonyulnak. :) Hihetetlen, de máris tapasztaltam pozitív változásokat, pl. ezen a héten minden nap fantasztikusan aludtam, nem ébredtem fel hajnalban. és mintha a combomon is szebb-simább lenne a bőr, mint azelőtt...
Még egyszer nagyon szépen köszönöm Neked ezt a fantasztikusan összeállított programot."

 

"Megjött az újabb vérvétel eredménye. Ezt az új endokrinológus kérte, hogy csináljuk meg, mert nem akartam szedni a gyógyszert, és mondta, nézzük meg nélküle is az eredményeket. Úgy, hogy kb. 80%-osan tudom tartani az étkezést és szedem a vitaminokat, megint javult mind a három pajzsmirigy mutató! Múltkor éppen csak határon belül volt mindhárom, most pedig a normális közepe felé mozdult el mind. Csak meg akartam osztani és megköszönni ezredszer <3"

 

"Kedves Júlia! Szeretném megosztani veled az örömhírt, hogy várandós vagyok, a terhességem 8. hetében járok. :) Hashimotósként, PCOS-val én ezt elképesztő sikernek könyvelem el. Ez közös sikerünk. :) Nagyon boldog vagyok!"

"Képzeld, most jövök a nőgyógyásztól és eltűnt a ciszta a jobb petefészkemről, amit már több mint két éve nézegettünk a nőgyógyásszal. Nagyon örülök! :)))) Köszönöm a sok segítséget!"

"Sportorvosi miatt vettek vért és képzeld, 85 az anti-TPO-m! Idejét sem tudom, hogy mikor volt ennyi, 1030-ról indultunk, ugye... És fogyok is végre."

"Pontosan 3 hónapja kezdtem el az ajánlásod alapján az étrendet és a vitaminokat, táplálékkiegészítőket. Először is nagyon örülök, hogy megkerestelek, csak azt sajnálom, hogy nem előbb.
Az eddigi eredményem -6 kg és -7 cm fogyás a hasamból, -7 cm fogyás a derekamból, a csípőből -8 cm, mindezt úgy, hogy nem úgy éltem meg, hogy nehéz. Nem nehéz betartani az ajánlást és nem is vagyok éhes. 
Napi 3-szor eszek és nem kajálok félre. Nincs falási rohamom és az édességet sem kívánom, még a menstruációs időszakban sem akarok össze enni mindent.
Jegyzetelem az alvási időmet és eddig jó, ha egy-két éjszakát végig aludtam egy héten és örültem, ha megvolt a 6 óra, most már csak egy éjszaka van, amikor rosszabbul alszom. Megvan a minimum 8 óra alvásom és kipihenten ébredek. Megszűnt a zaklatott érzésem is és úgy érzem, megnyugodtam."

"A férjemnek februárban elég rossz spermaképe volt, de az utolsó áprilisi kontrollon nála is szépen javult minden, mondhatni majdnem tökéletes az életmódbeli változtatások, táplálkozás és táplálékkiegészítők hatására!"

"Egy ideje már készülök írni neked, megtudtam, hogy kisbabát várok. :) A tavalyi vetélés miatt nagyon óvatosan, de azért nagyon nagy szívvel örülünk! Én hiszek abban, hogy amit emberileg meg tudunk tenni, azt meg is kell tennünk, és e mellé jön a csodafaktor. Az emberi erőforrásban hatalmas segítség volt a sok tanácsod, amióta elkezdtem a konzultáció után a változtatásokat, mindig jöttek javulások hol egyik, hol másik területen. Nagyon boldog vagyok és nagyon hálás, köszönöm neked!"

"Az ajánlott diéta és májtámogatás mellett nekem idén a vitiligóm kezdett eltűnni: két nagy folt szinte teljesen, közelről nézve alig látszik, még pár pigmenthiányos rész, nem nagyobb, mint egy-egy anyajegy, a harmadik nagy foltom pedig 50%-ban eltűnt."

 

"Az eredmény nagyon boldoggá tesz. Amióta beszéltünk nem gyulladt be a mandulám. 
Nőgyógyászati tüneteim megszűntek. Volt egy 3 hónapja növekvő cisztám. Már 4 cm átmérőjű volt, a műtétet latolgatták és 3 hónap után most a negyedik menszesz alatt magától kifakadt.
Pár kilót fogytam is, amire nem volt szükségem, de most nagyon tetszik a testem :) Nagyon örülök, hogy jól vagyok. . . Nagyon sokat fejlődtem, nagyon örülök neki én is és a családom is. KÖSZÖNÖM! :)"

“Egész életemben autoimmun ekcémával küzdöttem. Sajnos az én gyerekkoromban teljesen elfogadott volt a szteroidos krémek használata, ezért a minden napjaim részévé vált, hogy ezzel kezeljem a tüneteket. Ehhez 28 éves korom körül gyakori pánikroham is társult. Ekkor kezdtem el a kutatást. Nem akartam elfogadni, hogy életem végéig gyógyszerezzem magam. Össze sem tudom számolni hány orvosnál jártam és mennyi pénzt költöttem arra, hogy meggyógyuljak. Nagyon sokáig sikertelenül. Majd jött az első sikerélményem, amikor találtam egy orvost, aki elindított a gyógyulás útján gyógyszer nélkül! A pánikrohamot és az ekcémát felszívódás probléma okozta, aminek az alapja a glutén és tejérzékenységem. Elkezdtem a diétát és extrém adag (azóta már tudom, hogy nem volt extrém az adag) vitamin és jódpótlást. Sajnos ekkor még a szteroidos krémekről nem tudtam lemondani… de a pánikrohamok egyre ritkábbak lettek, majd teljesen megszűntek . Közben megérett bennem a gondolat, hogy gyereket szeretnék. Az orvosok 99%-a közölte, hogy nem kell aggódnom, nyugodtan használhatok szteroidot terhesség alatt… az én orvosom viszont megmondta, hogy komoly veszélynek tenném ki így a babát. Ezért letettem a szteroid krémeket. A következő félév maga volt a pokol… nagyon komoly elvonási tüneteim lettek, extrémen belobbant az ekcémám a testem 1/3-án elfertőződött a bőröm, azt hittem nem élem túl… de a cél mindennél fontosabb volt. Az orvosom ennél a pontnál már nem tudott többet segíteni, de én úgy éreztem, hogy biztos van valami, amit még tehetnék, hogy ne szenvedjek ennyire… Ekkor találtam rá Júliára . Az oldala alapján arra jutottam, hogy sokkal jobban kiképezte magát a női testről, mint bármelyik orvos. Ekkor kezdődött a közös munka. Megkaptam az első ajánlást és hetente többször konzultáltunk. Pár hónapon belül elkezdtem gyógyulni. Tartottam/tartok mindent, ami az ajánlásban van, megcsináltam a nehézfém kivezetést is. Ekkor már nagyon türelmetlen voltam, mert már legalább 2 év telt el azóta, hogy megérett bennem a gyerek iránti vágy, de még csak arra se kaptam zöld utat, hogy próbálkozzunk. Nálam alapvetően szóba sem jöhetett a lombik (több szempontból ellenkezik az elveimmel), de azt tudtam, hogy csak teljesen egészségesen szeretnék belevágni a gyerekvállalásba és még egyszer nem vagyok hajlandó mesterséges hormont használni (nagyon komoly volt a tanuló lecke...). Júliával folyamatos volt a kontroll, számtalan labor és finomhangolás kellett. A szteroid kiürülés után a labor alapján nagyon alacsony volt minden teherbeeséshez szükséges hormonom, de legalább már elkezdhettünk próbálkozni. Ezután a hormonok termelődésének fokozására került a fókusz. Hónapról hónapra jobbak lettek az eredményeim, összességében nagyjából 1 év alatt elértem a tökéletes labor szinteket . Két hónappal később spontán teherbe estem és most 5 hónapos terhes vagyok. Zökkenőmentes eddig a terhességem és a baba is nagyon szépen fejlődik, én meg minden vizsgálaton tökéletes eredménnyel átmegyek .“

"A közérzetem nagyon jó, csak akkor érzem magam fáradtnak, ha a lányaink valamiért nem hagynak aludni éjszaka. :) Amúgy ők is sokkal nyugodtabban alszanak, mióta az általad javasolt magnéziumot kapják."

"Gigantikus, kinyomhatatlan pattanások az állon bármiféle zsiradéktól, amivel annak idején kerestelek. Igyekeztem minden javaslatot betartani, és kb. fél éve minden panaszom megszűnt! Közel 30 év kínlódását oldottad meg, amit neves professzorok sem tudtak kezelni! Egy-két évente elmentem bőrgyógyászokhoz és mind csak legyintett, hogy allergia. Pedig haladniuk kellett volna a korral és alaposan utána járni a háttérnek. Legszívesebben az orruk alá dörgölném az eredményt és a nevedet. Sokan kérdezik, hogy mitől ilyen szép a bőröm. Óriási köszönet és hála neked! További sok sikert, erőt és egészséget kívánok! KÖSZÖNÖM <3"

"Kedves Júlia! Örömmel írok, hogy mióta beszéltünk, nem volt székrekedésem és puffadásom, nagyon köszönöm, hogy segítettél."

 

"Eltűntek a post covid tüneteim, újra energikus vagyok. A reggeliket megreformáltam, sokkal változatosabb lett, a receptek közül is amiket Tőled kaptam van sok új kedvencem. :) Nem kelek fel hajnalban forgolódni, végigalszom az éjszakát! Nélküled nem jutottam volna ilyen információkhoz a testem működésével kapcsolatban. Egyszerűen imádom látni az összefüggéseket, nem is értem hogy tudtam eddig e nélkül élni. :) A testem a legjobb állapotba került, hála Neked."

"Helyzetjelentés :) óriási hírem vannak. A nyálkahártya 10.  napon 5,4 mm, 14. napra már 7.1 mm! Ennyit még sosem nőtt ilyen rövid idő alatt :) Annyira boldog vagyok. Azt mondták, hogy még biztosan nőni fog a nyálkahártya úgyhogy remélem jó vastag lesz :)"

"Örömmel osztom meg a hírt, hogy minden rendben volt a genetikai uh-on. Már kezdem elhinni, hogy ez a várandósság bébivel fog zárulni és nagyon hálás vagyok neked ezért. 
Teljesen átszabtam az életemet az ajánlásaid alapján és nagyon pozitívan alakul minden. Még egyszer köszönöm!"

"Hosszú-hosszú várakozás és izgalom, 3 vetélés, kétségbeesés és önfeledt boldogság után félve jelenthetem, hogy képzeld ismét kisbabát várok. ♥♥♥ Eddig nem mertem írni, de már a 2. ultrahangon is megerősítette az orvos, hogy minden rendben van, erős a szívhangja a kis babucinak.
Köszönöm, hogy vagy, az útmutatásod és a támogatásod."

"Ma kaptam meg ezt a leletet, szerettem volna Veled megosztani. Teljesen rendeződött a vasháztartásom és már nem vagyok vérszegény sem. :)"

"Remekül gyarapszik a kisfiam, én sem vagyok túl fáradt, szépen regenerálódtam, alig van már hasam... Semmi striám nem lett, pedig anyukám és apukám is hajlamos, meg nekem is vannak korábbról a combomon (gyorsan nőttem). Szóval genetikailag hajlamos vagyok rá, mégsem lettem csíkos! Mindenkinek ajánlak!"

"Szenteste előestéjén megszületett a kislányunk! <3 A sok évnyi kínlódás, szenvedés, öröm és bánat ezúttal is kifizetődött, köszönöm az útmutatásod. :) Köszönöm a sok jó tanácsot, hogy fogtad a kezem, amikor még csak egy álom volt az Ő érkezése... és aztán a várandósságom alatt is. Hála érte! <3"

"Csupán megköszönni szeretném azt a rengeteg segítséget és szakmai tudást, amit az elmúlt két évben nyújtottál, szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok neked. Mindig jó szívvel ajánllak másoknak is, tudom, hogy nálad jó kezekben lesznek. Nagyon köszönöm a családunk minden tagja nevében!"

"Köszönöm szépen az anyagokat. Csodaszép a receptes, ötletes füzet. 
Nagyon hálás vagyok, amiért a szoptatás miatt különösen figyelsz arra, hogy mi fogyasztható. Nem csak a testet, a lelket is gyógyítod a személyiségeddel ♥. Most végre úgy érzem, minden segítséget megkaptam az elinduláshoz."

"Sokkal szebb a bőröm, kiegyensúlyozott vagyok, valahogy kevésbé feszülök és a szemem körül a pirosság megszűnt... hihetetlen! Évek óta folyton piros volt és hámlott. Ennek nagyon örülök!
Illetve nagyon könnyen megy az ürítés, elmúlt ez a rossz puffadás érzés, nem gázosodom."

 

"Köszönjük, hogy vagy és vannak ilyen gyógyítók."

"Meg akartam kérdezni tőled, hogy van-e bármi javaslatod méhszájsebre. Ezt a konzultációkor nem is említettem, mert mindig megfeledkezem róla, csak a nőgyógyászom szokta jelezni, hogy van. Azt mondta, nincs vele semmi teendőm és mindenhol ezt is olvastam, hogy ezzel nincs mit tenni, nem is lehet elmulasztani, ha esetleg nagyon eldurvul, akkor kellhet valami kezelés... Ma volt vizsgálat és rákérdeztem mi a helyzet a méhszájsebemmel. Azt felelte az orvos, hogy most nem látott méhszájsebet!!! Teljesen ledöbbentem és egyből arra gondoltam, ez is csak az étrend érdeme lehet!"

"Szuperül vagyok. Ismét megjött időben, szinte hihetetlen, egy éve nem volt rendszeres ciklusom, ez már a második mióta követem a tanácsokat. Az anyagcserém rendben, a bőröm nagyon szépen letisztult, és a hajam sem hullik."

"Néhány hónap alatt rendeződött a hormonháztartásom, javultak az értékeim. Rengeteg energiám van, elmúlt a fáradtság. Teljesen megszűnt az ekcémám, ami évek óta rettenetes tüneteket okozott. A bőröm sima és gyulladásmentes. Nagyon hálás vagyok a tanácsokért, a támogatásért, nagyon élvezem az új énemet :) Köszönöm!"

"Sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb, energikusabb vagyok és sokkal összeszedettebb. És az igazi meglepetés csak a ciklusom második felében ért, amikor úgy jött meg a menzeszem, hogy észre sem vettem! Se fájdalom, se ödémásodás, se endo-s [endometriózis] panaszaim nem voltak! Egyszerűen nem hittem el, hogy nincs bevizesedve az egész testem és nincsenek hangulatváltozásaim és így is túl lehet lenni egy menzeszen, energikusan és minden fájdalom nélkül!"

"A prolaktinom 1348 volt tavaly novemberben. A 6 évvel ezelőtt terhesség előtt is nagyon a felső határon volt, azt mondták, ezért nem esek teherbe. Akkor már gyógyszert szedettek velem, ami hatástalan volt, és nem is bírtam. Ma (01.23.) 326-ra lement. Alig tudom elhinni. ♥ Neked köszönhetem."

"3,5 hét elteltével a menstruációkor félve várt gyomor és egyéb fájdalmam ezúttal nem jött. Nem akartam elhinni. És a következő hasi ultrahangon a dermoid ciszta eltűnt. Sokféle életmódváltással próbálkoztam már, és most először érzem, hogy lépésről lépésre, de ez a mostani talán sikerülni fog. Szóval köszönöm!"

"Képzeld, azt mondta a fül-orr-gégész, hogy nagyon szépen húzódott vissza a polip/duzzanat és hogy nem érdemes zargatni műtéttel. Nagyon megkönnyebbültem, mert ezek szerint az étkezés, a vitaminok, minden tette a dolgát és segített. :)"

"Sokkal jobban érzem magam, nagyon jól vagyok. Bánom, hogy sokáig vártam mire rászántam magam, hogy megkeresselek, de nem gondoltam, hogy néhány kiegészítő és pici változás az étrendben ennyit jelentene. Megszűnt a délelőtti nasizás, kóstolgatás. Nincs már délutáni kajakóma és ólmos fáradtság. Nagyon jó az erőnlétem, pihentető az alvás, még ha több részletben is van. [baba miatt] Nincs haspuffadás, sőt mintha a hasi zsír is kevesebb lenne . . . Több szénhidrátot eszem, de egy hét után még csökkent is 1 kg-ot a súlyom, most már nem félek a jó fajta szénhidráttól. Finomak a receptek, köszönöm az ötleteket, ez nagyon megnyugtató, ha el kell menni itthonról, akkor előre készülök és nincs gond abból, hogy mit fogok enni délután, ha megéhezem. Köszönöm még egyszer a jó tanácsokat, részletes leírásokat, sokszor előveszem újra, lapozgatom vagy olvasok az oldaladon régebbi posztokat, így soha nem bizonytalanodom el. Egyszerűen szuper amit csinálsz, és azt hiszem, megtaláltam a legjobb tanácsadót, ebből a szempontból érdemes volt eddig várnom."

"Nagyon szépen köszönöm ezt a nem is tudom minek nevezzem (szerintem Bibliának) receptkönyvet, óriási segítség a mindennapokhoz. Már most iszonyatosan hálás vagyok ezért."

"Nagyon hasznos volt a beszélgetésünk, sok mindenre fény derült. Azután rögtön változtattam is egy-két dolgon és máris érezhető a hatása. Évek óta először fordult velem elő, hogy a ciklusom első napján egyáltalán nem görcsöltem! Sokkal több energiám volt, még tornáztam is, pedig korábban a menzesz első két napján ez elképzelhetetlen volt. Ráadásul ebben a ciklusban a hüvelyflórámmal sem volt semmi gond, és a barnázás sem fordult elő. Izgatottan várom a további pozitív változásokat! :) Köszönöm még egyszer a segítséget! Nagyon örülök, hogy rád találtam, ajánlani foglak másoknak is! :)" 

"Elég könnyű tartani az előző diétához (vegánsághoz) képest az ételeket és nagyon jól lakok, nem vagyok éhes! :)"

"Azt hittem, nagyon nehéz lesz az irányvonalakat betartani, de be kell hogy valljam, könnyedén megy. Mintha az egész testem csak erre várt volna. 

Megszűnt a refluxom, nem fáj evés után a gyomrom és sokkal energikusabb, életvidámabb vagyok. Nagyon köszönök mindent!" 

"Jobb a közérzetem, leadtam 6 kg-ot. A hajam sem hullik már, kezdenek visszanőni a babahajak :)"

"Jajj hát csoda dolgok vannak! A fiam +4 kg-ot hízott, épp tegnap mérte. Nagyon boldog és üzeni, hogy tudja tartani az étrendet, nem okoz gondot. És sokkal szívesebben eszik. Mintha egy gát is átszakadt volna a beszélgetéssel."

 

"Mindenképp szerettem volna neked visszajelzést írni, aminek úgy érzem most jött el az ideje. A citológiai lelet és a HPV szűrés eredményét a tegnapi napon kaptam meg, amelyek sok idő után végre teljesen negatív eredményt mutattak, a gyulladás is elmúlt. :) Nagyon boldog vagyok és örülök neki! Végig úgy fogtam fel, hogy minden rosszban van valami jó, a műtétek, az orvoshoz járás, a betegség miatt érzett bizonytalanság és a félelem végül egy teljesen új útra terelt. Életmódot váltottam és megtanultam értékelni, hogy egészséges vagyok, sok jó embert megismerhettem, köztük téged is, ezúton köszönöm a támogatást és hasznos tanácsokat. :) A célom az, hogy ez az eredmény ilyen maradjon, igyekszem mindent megtenni érte a jövőben is. Köszönöm :) és minden jót, első sorban nagyon jó egészséget kívánok neked és a családodnak!"

"Köszönöm és köszönöm, hogy ilyen csodálatos vagy és segítőkész."

"Többször mondtam a férjemnek a napokban, hogy az a jó most ebben egyrészt, hogy nem nekem kellett összeolvasni többszáz órányi dolgot és meghozni félszáz döntést, hanem valaki levette ezt a felelősséget és megmondott néhány konkrét terméket meg ütemezést-mennyiséget, ami önmagában is nagyon jól jön. Másrészt, hogy szóban és írásban is sikerül úgy jelen lenned, fogalmaznod, hogy támogatva érzem magam, és kicsit jobban tudok bízni a testemben, a folyamatban. És egy olyan érzelmileg és kapcsolatilag terhelt, eredményorientált kérdésben, mint amilyen az étkezés-testsúly-egészség kérdéskör manapság, ez nemhogy nem elhanyagolható, hanem külön gyógyító. Bárcsak mindannyiunknak megadatna ilyesmiket adni-kapni kicsit többet. Szóval köszönöm :)"

"Senki sem nézi és vizsgálja az embert olyan átfogón, mint te. Ajánlak mindenkinek!" 

"Annyira kedves kisugárzásod, személyiséged van, ami nagyon ritka. Extra dolog, hogy Te utána is kíváncsi vagy, érdekel, hogy hogy megy, vannak-e zökkenők. Ettől vagy más, lelkiismeretes, odaadó, maximalista és nagyon segítőkész. Ezt külön köszönöm."

"Nagyon köszönöm a fantasztikus összeállításokat! Nagyon igényes, szép és mindenre kiterjedő, látszik, hogy sokat dolgoztál vele, nagyon hálás vagyok!"

“Ha röviden szeretném megfogalmazni, akkor a körülöttem lévők szavaival élve "Atyaég, de jól nézel ki!"
Összességében nagyon jól érzem magamat, minden nap hálát adok, hogy rátalaltam erre az útra, és Te, egy kulcsot adtál a kezembe a saját testemhez. Viszont tudom, hogy belépni az ajtón, és végig menni az úton nekem kell, de a kapott tudástár, mint egy térkép, vezet engem.
Amiket tapasztalok pozitivan:
- fogyás - bár nem olyan ütemben, ahogy én gondoltam, de így legalább nincs diéta érzésem - olyan nadrágokat veszek magamra lazán, amit fel sem tudtam már húzni
- a bőröm nagyon szépen kitisztult, puha lett, szépen barnul
- a ciklusom 36 napról 28 napra állt (ez a 2.alkalom volt, remélem így is marad)
- önbecsülés, önbizalom növekedés
- és biztos még nagyon sok minden van, amiket észre sem veszek...
Vannak nehezebb napok, inkább mentálisan szükséges nagyobb erőfeszítés, tanulom, tapasztalom még magamat. Vannak korábbi "rossz" szokásaim, amiket le kell küzdenem, de ez az életmód az eredményeivel meggyőz arról, hogy megéri minden befektetett energia.
Aki kicsit is nyitott a témára, mindenkit hozzád küldök.
De rájöttem arra is, hogy készen kell állni erre, az ellenállást letenni, befogadónak lenni, szellemileg, lelkileg és fizikailag is készen állni. Nekem az implementáció olyan gyorsan és zökkenőmentesen történt, hogy most is azon gondolkodom milyen csillagállás volt, kinek hova hálálkodjak. Aztán rájöttem, hogy nem kell messze menni, magamnak kell hálásnak lennem, hisz minden döntés az én kezemben van. És ez a legjobb döntés volt, hogy Téged választottalak segítőmnek ” 

"Még nem találkoztam ilyen kedves és segítőkész emberrel, aki ilyen nagy tudással bír."

"Nagyon szépen köszönöm a rengeteg hasznos receptet, tanácsot, a gyomorpanaszaim teljesen megszűntek! A táplálékkiegészítőket 99%-ban sikerült beszereznem és még csak két hete szedem őket, de máris sokkal jobb a közérzetem. Az anyagokat, amiket küldtél esténként mindig előveszem és átolvasom, mert mindig találok benne olyan dolgot, amin előzőleg átsiklottam."

"Jól alakult minden, jól érzem magam, közel tíz kilótól sikerült megszabadulnom."

"Most jutottam el oda, hogy mindent alaposan átolvastam! Eddig azt hittem, hogy sok mindent tudok ezekről a témákról, de te rámutattál, hogy még sok mindent tudok tanulni és a mindennapokban alkalmazni. Nagyon-nagyon tetszenek az anyagok, illetve a megközelítés, ami egészen más, mint amilyenekkel eddig dolgom volt.
Nagyon jól elmagyaráztad és rámutattál az összefüggésekre.
A legjobban a beszerzési helyes rész tetszett a fotókkal, illetve, hogy mit lehet tenni, ha éppen nincs idő/lehetőség főzni/előkészülni."

"Nagyon szépen köszönöm a munkádat, segítséged, profi munka. Volt már két tanácsadóval dolgom, de ilyen munkát senki nem tudott nyújtani. Még egyszer köszönöm!"

"Emésztés, tranzit, könnyedség, nagyon jó. Erőnlét is és alaphangulat is. Fura, de a múltté a krónikus zombiság. Világos gondolataim vannak újra, és vág az eszem, ahogy szokott.
A legnagyobb hír, hogy mintha változott volna az arcbőröm, simább és a foltok húzódnak vissza. Regenerálódik, a karom sem pirosodik annyira ki fürdés után. Annyira jó jobban lenni! Köszönöm!"

"Mióta így étkezem, drasztikusan javult az alvásom."

"Szeretném megköszönni ezt a részletes és nagyon változatos mozaik étrendet. Az általad ajánlott vitaminok óta sokkal energikusabb vagyok, a menzeszkor jelentkező görcsök minimalizálódtak és éjszaka végre nagyon jól alszom és kipihenten ébredek, ami nálam nagyon nagy szó! Nagyon hálás vagyok! :)"

"Hihetetlen alapos vagy! Nagyon tetszik az étel ajánló! Mi gyakorlottak vagyunk a tej, cukor és gluténmentességben, de sok olyan dolgot mutatsz, amire sose gondoltunk."

"Sokkal jobban érzem magam, nincs szédülgetés, ájulásérzet. A hasam sem fájt (lent, alhas) az elmúlt egy hónapban talán csak kétszer még az elején. Kezd az arcom is helyreállni, nincs annyira kipattogva."

"El szeretném mesélni neked, hogy fölkeltem ma reggel, léptem három lépést és konkrétan a bokámig csúszott a pár napja még teljesen jó nadrág. Gondoltam, ez főként a te sikered, és mindenképp megosztanám. :)" 

"Számomra hihetetlen mennyire gyorsan reagált a testem. Amikor legutóbb megjött  és abszolút nem görcsöltem, nem fájtak előtte napokig a melleim és rendesen tudtam koncentrálni a munkámban is. Ezenkívül a legmeglepőbb számomra az volt, hogy elhagyhattam a tejsavas hüvelyzuhanyt. Nőgyógyászom tanácsára renderesen használtam heti 2x az állandó fertőzések miatt, de még ez sem nyújtott tökéletes megoldást. Most viszont mióta skype-oltunk nem használtam és örömmel mondhatom, hogy semmi bajom! El sem tudom mondani mekkora megkönnyebbülés ez! :) Összességében sokkal jobban érzem magam a bőrömben mint eddig és elég könnyen ment az átállás az új étrendre. Előtte olyan sokáig szenvedtem különféle problémáktól, már arra sem emlékeztem milyen ha az ember jól van. Sosem gondoltam, hogy lesz ez másképp, az orvosom is csak legyinteni szokott, hogy vannak akik ilyenek és kész. Most viszont minden szuper és ez elég felszabadító érzés! Nagyon örülök, hogy rátaláltam az oldaladra! :)" 

"Olyan szép az arcbőröm, kb. 5-6 éve nem volt ilyen sima. Olyan, mint egy kisbabának." 

"Most jött meg és kb. meg se éreztem. Meg azt érzem, mintha kivasalták volna az idegeimet, nincs az az állandó belső feszülés. Ez egy csoda."

"A találkozónk után tudtam, hogy csak fokozatosan fogok tudni az étkezéseimen és a szokásaimon változtatni, ezért először az általad javasolt étrendkiegészítőket szereztem be. Sajnos e téren nagyon elveszett voltam korábban, bár tudtam nagyjából az irányt, mégsem kaptam senkitől előtted határozott, komplex segítséget. Utólag tudatosult bennem, hogy a menstruációm előtt és alatt teljesen tünetmentes voltam, egy görcsöm sem volt, az előjeleket is alig éreztem. Biztos vagyok benne hogy ez Neked köszönhető!

"Köszönöm, hogy megtanítottad, mi is az a táplálék, amire minden nap szüksége van az emberi szervezetnek. Elmúlt a hajhullásom és nagyon megerősödtek a körmeim. Ha betartom az utasításaidat, már nem kerülök kajakómába étkezés után." 

"40 évesen azt vettem észre, hogy a bőröm egy élettelen sivataggá vált, hiába szedtem a reklámok által tutinak gondolt vitaminokat és használtam jól csengő nevű krémeket. A szemem alatt este ha bekrémeztem, reggel már újra teljesen száraz volt, és minél többször kentem a "márkás termékekkel", annál rosszabb lett, annál inkább kívánta a következő dózist. Egy ördögi kör volt. Most, hogy több hónapja szedem az általad ajánlott valódi vitaminokat, feltöltődött a szervezetem annyira, hogy semmi szemránckrémet nem használok csak egy természetes alapú aloe vera gélt az egész arcomra, de azt sem lenne feltétlenül szükséges. A változtatások hatására a napi szinten használt testápolót is félre tehettem."

"Elkezdtem készíteni az ételeidet és isteni finomak (a férjemnek is ízlik - ez meglepő, mert elég válogatós). 
Az anyag nagyon tömény, de érthető, már úton vannak a vitaminok is, amiket írtál. A hatás már megvan, ujjonganak a bélbolyhaim. :) Kellemes napot neked és köszönöm az eddigi segítséget! Csodát teszel!!"

"Javult a közérzetem és 3 kg lement egy hónap alatt. Jelentkezem még hogy haladok."

"Végre valaki, akitől olyan dolgokat hallok, amiket senki mástól és sehol máshol. Értve ezt a táplálkozásra, táplálékkiegészítőkre és a szüléssel kapcsolatos dolgokra egyaránt. Tőled mindig tanulok valami érdekeset és fontosat. A vitaminjaim és egyéb táplálékkiegészítőim tekintetében is nagyon hasznos volt, hogy megtudtam, nem voltak jól hasznosulók az eddigiek, és lecserélhettem olyanokra, amik tisztán tartalmazzák az adott hatóanyagot és jól hasznosuló formában. Számomra elsődleges, hogy mit viszek be a szervezetembe, ezért bőrápolás szempontjából is jó volt megtudni, hogy amit eddig használtam, tele volt szintetikus adalékkal és azért is volt gyulladt pattanásos és viszkető a bőröm állandóan. Lecseréltem mindent az általad ajánlottakra kívül-belül és 1-2 hónap alatt letisztult a bőröm." 

"Sehol nem olvastam eddig ilyen átfogóan a táplálkozásról és ennek összefüggéseiről. Teljesen megváltozóban van a szemléletem ezen a téren. Köszönet a sok tudásmegosztásért!"
"Nagyon köszönöm a sok segítséget. :) Rengeteget tanultam Tőled magamról és a szervezetem működéséről."
"Köszönöm az empatikus hozzáállást, ami az étrenden is átjön (nem arra fókuszál, hogy mit nem ehetek, hanem hogy mennyi mindent igen)! Ez át fog segíteni a nehezebb napokon is." 

"Köszönöm a pénteki napot, igazán jó volt átbeszélni a problémáimat."

"Köszönöm szépen ezt a nagyon profi munkát! Már megkezdtem az anyag olvasását. Áttekinthető, pontos, hasznos... huh, hát fokozhatnám. ♥"

bottom of page